Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Centre Municipal d'Informació i Atenció a les Dones
Accions del document

Centre Municipal d'Informació i Atenció a les Dones

Per admin Darrera modificació 27-01-2023 08:28

Guia d’actuació per a víctimes de violència masclista durant el confinament pel coronavirus.

guia.jpg

 

El Centre Municipal d'Informació i Atenció a les Dones  (CIAD) és un recurs d'accés directe i gratuït que facilita informació, orientació i assessorament a les dones del municipi de Lleida, mitjançant atenció individual, grupal i comunitària, amb l'objectiu de fomentar-ne l'apoderament.

Compta amb un servei especialitzat d'orientació jurídica i psicològica i atén qualsevol consulta, en especial les relacionades amb l'associacionisme, els serveis socials, la salut de les dones, els drets de les dones i les situacions de crisi familiar i de violència masclista.

Per sol.licitar més informació o demanar hora podeu trucar al 973700461

Horari d'atenció               De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h

                                         Dimarts i dijous de 16.30 a 18.30h i cites concertades

                                         Estiu: Tots els matins de 9.30 a 13.30h

 

Lloc: Plaça dels Fanalets de Sant Jaume s/n , 25002,Lleida.  

Telèfon : 973700461

E-mail: feminismes@paeria.cat

Emergències:  112

                        900900120

                        016

          Nou logo abril 2012 colorweb.jpg                               Copia de DonesColaboraE.jpg

 

 

Finançat amb càrrec als crèdits rebuts del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat (Secretaria d'Estat d'Igualtat )

        logo ministerio Igualdad.jpg       logo_pacto_de_estado web.jpg

 

SESSIONS SETMANALS D'ESPAI DE CREIXEMENT PERSONAL PER A DONES 2023

Aquestes sessions tenen per objectiu principal potenciar el creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona.   

Estan dirigides a totes aquelles dones que vulguin treballar aspectes personals. L’assistència és gratuïta.

Podeu descarregar-vos els programes clickant damunt de les imatges

ECP.jpg

 

  FES CLICK AQUÍ VEURE EL PROGRAMA COMPLERT

 

 

TREBALLEM PER LA IGUALTAT. TALLERS DE SENSIBILITZACIÓ

Des del Casal de la Dona oferim diversos tallers gratuïts dissenyats i impartits per professionals del servei d’orientació psicològica del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones.

Aquests tallers estan adreçats a les entitats i grups de dones i altres entitats ciutadanes. L’objectiu és promoure l’apoderament de les dones mitjançant la sensibilització envers la prevenció i eradicació de la violència masclista, de les relacions saludables entre dones i homes, la gestió d’emocions, la millora de les eines personals com l’autoestima, l’optimisme, les emocions positives i les habilitats comunicatives.

Totes les activitats tenen en compte la perspectiva de gènere i el treball grupal amb diferents dinàmiques participatives i amenes. Aquests tallers també es poden adaptar a grups mixtes.

La durada de cada taller és de dues hores i es poden fer adaptacions d’horari a les necessitats de cada grup i entitat.

 

TRACTEM-NOS BÉ

Promoció de les relacions de bon tracte entre adolescents i joves

 TRACTEMNOS 2019.jpg

 Clikeu damunt de la imatge per veure el contingut del projecte

El projecte “Tractem-nos bé” s’impulsa des del Centre d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) – de la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes. Té com a objectius la promoció de les relacions de bon tracte i l’eradicació de la violència masclista entre adolescents i joves.

Consisteix en tres sessions que es realitzen a les aules de secundària, batxillerat i formació professional, així com entre grups d’adolescents i joves en espais d’educació no formal. En aquestes sessions es treballa què són els estereotips de gènere, els mites de l’amor romàntic, les relacions abusives i les relacions de bon tracte.

Any 2018

 S'han fet sessions a 9 centres educatius amb una participació de 512 noies i 489 nois

 

MAX IN LOVE

Projecte coordinat per la Regidoria per als Drets a les persones. És un programa d'educació afectiva i sexual, dirigit a joves de 16 anys i als seus educadors/es, que pretén abordar de manera integral les diferents variables que interactuen en la sexualitat – afectivitat, aspectes fisiològics, culturals i educatius, així com la igualtat de gènere i els valors personals davant de la presa de decisions. El programa inclou una obra de teatre, una guia educativa per al professorat i tres tallers, un dels quals es titula “Les relacions saludables” i s’imparteix des del Centre d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) – de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat.

L'ANY 2018

S'han impartit als alumnes de 4art d'ESO de 8 centres educatius  amb una participació de 203 noies i 211 nois.


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet