Esteu aquí: Inici Serveis i Programes Casal de la Dona
Accions del document

Casal de la Dona

Per Meritxell Prunera Pelegrí Darrera modificació 11-02-2022 12:59

Que és el Casal de la Dona?

El Casal de la Dona és un espai per a la formació, el lleure, la promoció de la salut, la participació, la defensa dels drets de les dones, la prevenció de la violència masclista, i per fer ciutat des de les aportacions i els interessos de les dones. Totes les dones de Lleida poden disposar d'aquest espai de trobada per conversar, compartir inquietuds, intercanviar experiències i participar d'una variada oferta d'activitats.

Aquest equipament està a disposició tant de les dones que, individualment, volen participar en el programa d'activitats que ofereix el Casal de la Dona, com d'aquelles entitats de dones que necessiten d’una infraestructura suficient per ampliar la seva activitat i dinàmica associativa, per dur a terme accions de promoció de les dones i de la igualtat de gènere.

Quins espais ofereix?

Telecentre: equipat amb una xarxa d’ordinadors, amb línia ADSL i  diferents programes informàtics. Està a disposició de les dones per fer navegació lliure.

Biblioteca del Casal de la Dona: disposa de més de 800 volums especialitzats en temàtica femenina que poden ser consultats en horari d’atenció al públic.

Sala polivalent destinada a usos diversos: tallers, assaigs, reunions, assemblees, conferències, exposicions, etc, equipada amb cuina i suport audivisual.   

 Sol.licitud de la sala polivalent

 

 

IMG_20160713_085212.jpg


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet