Esteu aquí: Inici Associacionisme
Accions del document

Associacionisme

Per Marc Pampols Darrera modificació 26-03-2020 09:20

Moviments Associatius de Dones

El municipi de Lleida compta amb un moviment associatiu de dones ampli i divers integrat per entitats amb identitat jurídica pròpia, sectorials o vocalies de dones d’associacions veïnals, cases regionals, partits polítics, organitzacions sindicals i altres moviments associatius, així com grups de dones vinculades per un interès comú, tant de tipus formatiu com reivindicatiu, laboral, lúdic o cultural.

Des de la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes , s’estableix una relació estreta amb aquestes entitats, facilitant-los mitjans tècnics i materials per al desenvolupament d’activitats, la coordinació entre entitats i l’accés als diferents recursos que ofereix la ciutat. També s’organitzen activitats, en col·laboració amb les entitats de dones, amb motiu de l’inici i la cloenda del curs, moments importants de trobada per a les dones que formen part del teixit associatiu del municipi.

 

 

 25 anys entitas de dones de Lleida

Les entitats de dones de la ciutat de Lleida que celebren 25 anys de la seva creació, són reconegudes per l'Ajuntament de Lleida amb una placa commemorativa.

Aquí teniu el formulari amb les entitats d'aquest any 2020 per a que ens el feu arribar a feminismes@paeria.es

 Full d'adhesió concessió placa 25 anys entitats de dones.

 

 


facebook twitter instagram
PROJECTE DESENVOLUPAT PERSemic Internet